1234

456 Winkel voor de leukste tuin en woondecoraties.

Tuindoek Doorkijk/bloempot l150b210cm

Tuindoek Doorkijk/bl ...

€ 88,99

Kunstgerbera geel in pot 25 cm

Kunstgerbera geel in ...

€ 9,99

E27 Flame Light Black Clear Diffuser

E27 Flame Light Blac ...

€ 19,89

Urban Flames CookKing RVS Grillrooster - 50cm

Urban Flames CookKin ...

€ 94,50

Tenzin Pink - 7.5 x 7.5 x 6.0 cm

Tenzin Pink - 7.5 x ...

€ 3,65

Zuiver Albert Kuip Garden Stapelbare Terrasstoel Wit - Set Van 2 - Aluminium

Zuiver Albert Kuip G ...

€ 538,00

3 stuks Bloempot B.for original rond 18cm warm grijs elho

3 stuks Bloempot B.f ...

€ 16,47

Urban Flames CookKing Natuurlijk Gietijzeren koekenPan Ø26cm

Urban Flames CookKin ...

€ 42,95

Kaila Green - 11.0 x 11.0 x 13.5 cm

Kaila Green - 11.0 x ...

€ 7,25

Kamerfontein Kentucky

Kamerfontein Kentuck ...

€ 46,99

Boretti Vittoria barbecue beschermhoes

Boretti Vittoria bar ...

€ 65,95

3 stuks Universele schotel rond 35cm terra

3 stuks Universele s ...

€ 12,87

Bike Cabinet

Bike Cabinet

€ 235,00

Welkom bij 456 Winkel

Op zoek naar huis- en tuindecoraties? Bezoek dan zeker ook deze vergelijkingssites, want hier vind je meer dan 2.000 huis- en tuindecoraties. Je hoeft dus niet meer te zoeken naar huis- en tuindecoraties op allerlei websites van webshops en in allerlei winkel. Door gebruik te maken van deze vergelijkingssite kun je zeker tijd besparen. Waarschijnlijk bespaar je ook geld, want de samenstellers van deze vergelijkingssite hebben uitsluitend webshops geselecteerd die de huis- en tuindecoraties aanbieden tegen de laagst mogelijke prijs.

Met het menu zoeken naar huis- en tuindecoraties

Welke artikelen kunnen via deze vergelijkingssite worden aangeschaft? Kijk in het menu onder Maak uw keuze. Daar worden de verschillende artikelen genoemd, van 3D Houten puzzels naar Zonnewijzers. Waarschijnlijk vind je het artikel waar je naar op zoek bent in de lange alfabetische lijst onder Maak uw keuze. Zo vind je bijvoorbeeld de placemats waar je naar op zoek was. Door in het menu te klikken op Placemats verschijnen afbeeldingen en omschrijvingen van de via deze vergelijkingssite te bestellen Placemats in beeld

Met het zoekvenster zoeken naar een huis- en tuindecoratie

Snel zoeken naar een huis- en tuindecoratie? Natuurlijk gebruik je dan het zoekvenster. Je hoeft immers niet meer te doen dan het door jou gezochte artikel in het zoekvensster te vermelden en vervolgens op Zoeken te klikken. Afbeeldingen verschijnt na het vermelden van het woord ‘lamp’ in het zoekvenster een eerste pagina met afbeeldingen en omschrijvingen van lampen in beeld. Je kunt dus ook zoeken naar artikelen die niet in het menu worden vermeld.

Artikel van een bepaald merk of met een bepaalde prijs

Heb je naar een bepaald artikel, bijvoorbeeld klokken, gezocht met gebruikmaking van het menu? Dan is het mogelijk om vervolgens te zoeken naar artikelen van een bepaald merk en met een bepaalde prijs. Stel je hebt met het menu inderdaad gezocht naar klokken. Je hebt een budget van maximaal € 100. Daarom selecteer je onder Alle prijzen van € 75 tot € 100. Uitsluitend klokken in die prijsklasse verschijnen er dan in beeld.

Op zoek naar een klok van een bepaald merk? Klik dan op Alle merken. Waarschijnlijk vind je zo het merk waar je naar op zoek bent. Door te klikken op bijvoorbeeld Esschert Design verschijnen er alleen klokken van dat merk in beeld. Zoeken op klokken van een bepaald merk en voor een bepaalde prijs kan natuurlijk ook. Klik bijvoorbeeld eerst onder Alle merken op Esschert Design. Vervolgens klik je onder Alle prijzen op van € 25 tot € 50. Dan worden er uitsluitend Esschert Design klokken in die prijsklasse getoond.